• Bell Schedule

     

    Regular Bell Schedule

     
    Primary                                                                           Upper

    8:00 – 10:00       Instruction           120 minutes                 8:00 – 10:25        Instruction            145 minutes
    10:00 – 10:20     20 min. recess                                        10:25 – 10:43      18 min. recess
    10:20 – 11:05     Instruction           45 minutes                   10:43 – 12:05      Instruction             82 minutes
    11:05 – 11:50     45 min. lunch       1st, 2nd                       11:35 - 12:20       45 min. lunch         4th
    11:35 – 12:20     45 min. lunch       3rd                              12:05 – 12:50       45 min. lunch        5th, 6th
    11:50 – 1:05       I nstruction           75 minutes                  12:50 – 2:30        Instruction            100 minutes
    1:05 – 1:15         10 min. recess
    1:15 – 2:30         Instruction           75 minutes

                            Total Time          315 minutes                                 Total Time             327 minutes
     
     
     
    Modified Day Bell Schedule
     
    Primary                                                                        Upper

    8:00 – 10:00      Instruction            120 minutes                8:00 – 10:25     Instruction            145 minutes
    10:00 – 10:21   21 min. recess                                         10:25 – 10:43    18 min. recess
    10:21 – 11:05   Instruction             44 minutes                  10:43 – 12:05    Instruction            82 minutes
    11:05 – 11:50   45 min. lunch        1st, 2nd                       11:35 – 12:15    40 min. lunch        4th
    11:35 – 12:20   45 min. lunch        3rd grade                     12:05 – 12:45    40 min. lunch        5th & 6th
    11:50 – 1:00     Instruction            70 minutes                   12:45 – 1:00      Instruction           15 minutes 

                           Total Time             234 minutes                                          Total Time            242 minutes

     

    Kindergarten Schedule

    Early Bird Kindergarten                                                 Late Bird Kindergarten
     
    8:00-11:20 a.m.                           200 minutes                  9:40 a.m. – 11:20 a.m.              100 minutes
    11:20a.m.-12:05p.m.                   45 min. lunch                 11:20 a.m.–12:05 p.m.               45 min. lunch
                                                                                           12:05 p.m.-1:45 p.m.                 100  minutes
     
                          Total Time             200 minutes                                          Total Time        200 minutes

    Early Birds eat from 11:20-11:40 and play 11:40-12:00
    Late Birds play from 11:20-11:40 and eat from 11:40-12:00